Tack för att du vill bli medlem i NRH Trauma Västerås – Nack-, Rygg- & Hjärnskadades rätt!

Som medlem är du viktig för vår förening och ger oss möjligheter att påverka beslutsfattare och myndigheter för att förbättra omhändertagandet av personer som drabbats av ett direkt eller indirekt våld mot kotpelare och/eller huvud.
En förening och nätverk för oss som drabbats av nack-, rygg- och/eller hjärnskada till följd av direkt och indirekt våld, våra anhöriga samt övriga intresserade som vill bli stödmedlemmar.

Du blir enkelt medlem genom att följa instruktionerna nedan.
Årsmedlemsavgifter 2024:

 • För enskilt årsmedlemskap betalas 225 kr
 • För familje-årsmedlemskap betalas 325 kr*

*För familjemedlemskap skall samtliga vara skrivna på samma adress. Vänligen fyll i samtliga familjemedlemmars namn och e-postadress i meddelandefältet för Familje-årsmedlemskap 325 kr, på så sätt får vi korrekta kontaktuppgifter för samtliga medlemmar.

Instruktioner för att Bli medlem:

 1. Välj medlemskategori Enskilt alt. Familje-årsmedlemskap
 2. Vänligen fyll i samtliga uppgifter, de flesta är obligatoriska
 3. För medlemsregistrering krävs:
  – godkännande av NRH-s policy enligt GDPR

  – samtycke till det som står i integritetspolicyn och bekräftar att dina personuppgifter får användas i enlighet med gällande lag. *
 4. Vänligen kontrollera samtliga ifyllda uppgifter
 5. Tryck på Skicka
 6. Gör en inbetalning av vald årsmedlemsavgift (Enskilt årsmedlemskap 225 kr/Familje-årsmedlemskap 325 kr) till NRH Trauma Västerås, Bankgiro: 5541-1953, Plusgiro: 1818530-6 eller Swish till 1233096641.
 7. Vänligen skriv ditt för och efternamn som meddelande/betalningsreferens.

Du är medlem och dina kontaktuppgifter förs in i medlemsregistret från att årsmedlemskapsavgiften har inkommit på föreningskontot, bekräftelse skickas via e-post. Om du inte får något bekräftelsemeddelande inom rimlig tid, vänligen kontrollera främst din “övrigt” korg, dina sekretessinställningar kan ha sållat bort vårt meddelande så det råkat hamna fel. Hittar du inte någon bekräftelse vänligen kontakta oss på nytt via e-post: vasteras@nrhtrauma.se, möjligen har något annat fel uppstått.

Tack för ditt engagemang!

Köpvillkor, läs mer här